Monday, July 23, 2012

Lõpetamine & muutused

Kuna ma olen üsna järjepidamatu siis ei ole ka vist eriline ime, et mu blogis viimane sissekanne mais tehtud on. Ei ole hullu - parandan selle täna.
21. juunil lõpetasin gümnaasiumi. Tahaksin(küll tükk aega hiljem, aga siiski) veel kord tänada kõiki, kes mind sellel tähtsalt päeval õnnitlesid ja ilusaid lilli tõid. Päev oli tõesti väga eriline ning eriti suur tänu mu fantastilistele klassikaaslastele, kes gümnaasiumiaastad unustamatuteks muutsid.
Kuna eksamitulemused olid piisavalt head, kandideerisin TTÜ-sse kahele erialale. Sisse sain mõlemasse ning otsustasin viimaks siiski informaatika kasuks.
Otsutasime Carolinega, kes on nüüd mu toakaaslane, et esimese aasta elame ühiselamus, mis on koolile väga lähedal. Esitasime kohataotluse ning järgmisel päeval saime juba pakkumise. Caro suurim mure oli, et meie tuba on viiendal korrusel, aga mina väga ei põe. Ega need trepid nüüd NII ületamatud ka ei ole. :D
Seega, kuna maja oli just see, mida tahtsime, kinnitasime taotluse. Maksin tagatisraha ka ära ning algul pidime sisse kolima 1. septembril. Aga, mida me ei arvestanud, oli eelnädal. See algab 27ndal augustil ning on esmakursuslase seisukohast üsna oluline kooli ja olukorraga tutvumiseks. Tundus, et esimese nädala peame kusagil põõsa all veetma, aga mu ema soovitas mul kirjutada TTÜ üliõpilaskülasse ja küsida ega lepingut varem alustada ei saaks. Umbes tunni aja pärast sain vastuse, et probleemi ei ole ja võime 27ndal lepingule ning võtmetele järgi minna. Seega - üks mure lahendatud.
Hetkel üritan nautida suve ja sõprade seltskonda, sest paljud neist jäävad Pärnusse maha või lähevad Tartusse õppima.
Eile vaatasin head filmi, mida soovitan kõigile, kes romantilistest komöödiatest lugu peavad. "Friends with kids" on selle pealkiri ning lugu ise lõbus ja armas. :)
Vaadake kindlasti.
Seniks, head suve ja Tallinnas kohtume.