Thursday, September 27, 2012

Muuta mu maailma

Tere, tere!
Ei ole ammu kirjutanud, aga meie elu siin ei võimalda just eriti aega iseendale. Koolipäevad on üldiselt suhteliselt pikad ja õhtuti leiame omale tegevust väljaspool ühikat.
Olen saavutanud teatud rutiini, mistõttu on iga päev aina kergem. Koolimaja on nüüdseks tuttavam, tunniplaangi hakkab meelde jääma, grupikaaslaste näod on selged.
Tundidest on mu lemmikud diskreetne matemaatika ja programmeerimise algkursus. Mõlemad on loogilised ained, kus saab ise hästi palju mõelda ning asju omamoodi lahendada.
TTÜ hooned on ilusad ja maja ise väga suur. Seetõttu ringi jooksmist on üsna palju, eriti kuna peame palju sööklas käima, sest mõningatel grupikaaslastel on tõesti kõht väga tihti tühi.
Tallinnas on alati hästi palju teha. Alles eelmisel neljapäeval käisime väga ägedal üritusel nimega Valgus kõnnib Kadriorus. See toimus juba 7ndat aastat, aga millegi pärast Pärnus need uudised minuni jõudnud ei ole. Tegemist oli siis suve ära saatmisega Kadrioru pargis, mis oli tuhandetesse tuledesse ehitud ja kus esines Terminaator koos C-jamiga, mis on põhimõtteliselt nagu Eesti versioon Apocalypticast. Igatahes, tõeliselt impressive õhtu oli, mille lõpetas ilutulestik. Emotsioonid olid küll võimsad.
Sellel reedel toimub TTÜ tudengkonna sünnipäev, kuhu pilet on juba eelmüügist ostetud. Päev tõotab tulla tegus, kuid kirjutan sellest hiljem, kuna ei tea veel täpselt, kuhu ja kuidas välja jõuame.
Juba kaks nädalat on möödas meie grupi tutvumisõhtust, kus saime lõplikult teada, kellega järgmised kolm aastat veedame. Põhimõtteliselt võib peo õnnestunuks lugeda, mõned erandid välja arvata.
Palju rääkida ei oska, kui midagi huvitavat leian/teen/kohtan, siis kindlasti annan teada.
Senikaua kuulake siin mu andekat kursavenda ja hoidke ennast haiguste eest - mul see õnnestunud ei ole.
Tervitused Tallinnast.

No comments:

Post a Comment