Sunday, January 27, 2013

Carried away

Ei ole tõesti enam pikemat aega kirjutanud. Sain Pärnus aega veeta ja seetõttu ei sattunud ka eriti arvutisse - ei tundnud puudust ka. Nüüd, kus on alanud uus semester, tuleb ilmselt arvutis veeta ka rohkem aega, tingituna igavusest, vajadusest õppida, suhelda jne, teada värk.
Ehk siis homme lähen uuesti kooli ning olen juba jõudnud Tallinna. Esimene eksamisess on edukalt selja taga ja kõik eksamid said tehtud, ehk siis 37 EAP-d on käes. Polnud üldse NII hull, kui alguses kartsin. Kuigi tunnen, et oleks võinud ikka veelgi rohkem loengutes tähelepanu pöörata ja üritan nüüd uuel semestril oma vigu parandada.
Õppima hakkan seda puhku mõõtmist, keskkonnakaitset, arvutid I-te, diskreetne matemaatika II-te( vist ), füüsikat ja programmeerimist C keeles. Pole aimugi, mida ootama peaks, aga kuna homne päev algab arvutitega, siis ehk saab midagi veidi selgemaks ka. Õpingukava pean kinnitama seitsmendaks veebruariks, seega selle nädala vältel saan veel mõelda, kas jätkan diskreetse matemaatika lainel või jään vanale heale pidevale matemaatikale truuks ( milles ma sügavalt kahtlen ).

Tallinn on jälle võõramaks muutunud, seega pean siinsega uuesti harjuma hakkama. Pole kerge, sest kodus oli hea pingevaba, siin on vastutust palju rohkem. Kasvõi see seik, et pean ise ennast toitma(poes käima, süüa tegema jne), mida kodus tegema otseselt ei pidanud ja nälga ei surnud, sest keegi ikka süüa andis. Kindlasti harjun kiiresti eluga siin jälle ära, sest paus ei olnud ju tegelikult NII kohutavalt pikk. Kõigest 16 nädalat lahutab mind nüüd esimese kursuse lõpust, eeldusel, et teine semester sama edukalt möödub, nagu esimene. Loota võib ju ikka.

Ehk siis 17nes koolinädal ja kuratteabmitmes nädal Tallinnas on kohe-kohe algamas, mis tähendab, et kõige targem oleks ilmselt magama minna. Uni paraku ei ole minuni veel jõudnud ja voodi pole ka praegu eriti mugav - kitsas ja lühike koduse pehme ja laia vastu. Harjun ilmselt sellega ka ära ja siis tundub kodune voodi pigem luksus ja siinne voodi argipäev, kuivõrd praegu kodu argipäeva ja Tallinn ebameeldivusena esineb.

Ilmselt on võimatu magama jääda, kui ma arvutit ära ei pane ja silmi ei sule, nii et seda ma nüüd siis ka teen.
Ilusat uut semestrit kõigile tipikatele ja edukat jaanuari viimast nädalat kõigile teistele. SIIN võite kuulata mõnusat vana laulu, mille ma hiljuti enda jaoks jälle avastasin.

Kirjutan, kui midagi kirjutamisväärset ette tuleb, või blogi mulle niisama meenuma juhtub.


No comments:

Post a Comment