Monday, November 12, 2012

Oh, Tallinn, you love me so.

12nes nädal Tallinnas ja 11nes koolinädal on alanud. Eelmine nädal oli lühike - koju sõitsin juba kolmapäeval. Saame üle nädala Gerdiga oma tunde sedasi sättida, et neljapäevaks ühtegi ei jää. Sellel nädalavahetusel jään Tallinna, sest tegemist on palju kogunenud. Tänase õhtu üritan pühendada õppimisele. Alustasin sellega kohe pärast kooli ja tegin filosoofia kodutööd. Seekord on vaja läbi võtta siis mitte ühe ega kahe ega kolme vaid viie(!) filosoofi "targad" mõtted. Tööd hindab härra Mägi punktisüsteemis, 75 on vaja kätte saada, muidu tuleb kontrolltööks kogu see värk uuesti selgeks õppida. Lihtsalt enam ei jõua filosofeerida ja ootan pikisilmi, millal semester läbi saab.
Homme on plaan kursavennaga kinno minna. Linastuma peaks film "Seitse psühhopaati", mis tundub täitsa vaadatav ning seega otsustasime, et miks ka mitte. Muidugi tuleb enne seda ikka koolis ja trennis ka ära käia.
Ülehomme üritame Caroga VIIMAKS shoppama minna, seekord siis Ülemistesse. Mõtted on meil alati head, eks näha ole kaugele teostusega jõuame. Hommikul kool, as usual.
Neljapäeval tuleb pidu. Veel ei ole kindel kus, ei ole ka päris kindel kellega, aga pidu tuleb. See on peamine. Päeva alustame, you guessed it, kooliga.
Reede õhtul on jälle kinno vaja minna - "Videviku" saaga viimase osa esilinastus, kuhu tänu Carole tasuta saame. Mis edasi teeme on veel lahtine. Ilmselt on päevakorras Patrick või Nimeta või muu taoline asutus.
Laupäeval oleme (loodetavasti jõuame) kultuursed ning lähme meremuuseumisse, kus mu viimsedki närvirakud proovile pannakse - vaja pugeda allveelaeva, mis on kuuldavasti väga kitsas ning pole kahtlustki, et mu klaustrofoobia endast seal maksimumi annab. Minemata ma aga ka ei jäta, sest tänu viiendal korrusel elamisele ei karda ma näiteks enam lifte, mis see allveelaev ikka siis nii väga ära ei ole. Ma loodan. Kui paanikahoog peale tuleb, on see juba Caro mure, kuidas ta mu maha rahustab.
Pühapäeval tuleb õppida. Ja seda ma ka teha kavatsen, sest pääsu ei ole enam kusagile. Ja uuel nädalal jälle kooli.
Oh, TTÜ, I love you so.

Pühapäeval oli isadepäev. Kinkisin emme osava suunamisega issile T-särgi kirjaga DAD ning tegin ka küpsisetorti. Väga äge, et on olemas sellised päevad, kus oma vanematele rõõmu valmistada ning näidata, kui kallid nad tegelikult ikka on!





Kuulmiseni!

No comments:

Post a Comment